Etusivu

L-ENERGY OY

L-Energy Oy on dynaaminen ja luotettava maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava yritys, jonka globaalisti arvostetut edustukset AEG, Sharp, VEHO, Maxcom sekä Clatronic ovat merkkinä toimintamme laadukkuudesta. Tuoreimpana edustuksenamme voimme ylpeänä esitellä teille FitGo brandin uudet älykellot.
Yrityksemme perustajien reilun 20 vuoden kokemus menestyksekkäästä kansainvälisestä tukkukaupasta ja A-luokan tuotemerkkien markkinoinnista ovat vakaan ja pitkäjänteisen yhteistyön peruskivet. Arvostamme ja palvelemme yhtälailla pienempiä yrittäjävetoisia asiakkaitamme, kuin suuria keskusliikeorganisaatioitakin.
Pääkonttorimme keskeinen sijainti lähes Helsingin keskustassa ja käytössämme olevat n. 5000m2 varastotilat takaavat yhteistyön sujuvuuden ja tavoitettavuuden vuoden ympäri.
Soliditet Oy on myöntänyt meille AA- luottoluokituksen jo kahtena vuonna peräkkäin ja hyvä osoitus toimintamme laadukkuudesta on Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat-sertifikaatti vuodelle 2015. Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen.
Vuonna 2016 arvostettu luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreet myönsi yrityksellemme Lowest Credit Risk-sertifikaatin, josta olemme erittäin ylpeitä.
Practise what you preach - mentaliteetti ohjaa toimintaamme nyt ja jatkossa.
Voit tilata tuotteitamme helposti ja nopeasti myös verkkokaupastamme www.kaupanpaalle.fi ja klikkaa haluamasi tuote itsellesi - postikuluitta tottakai!
Tervetuloa luotettavan yhteistyökumppanin partneriksi!