Bisnoden AA-luottoluokitus 2019 L-Energy Oy:lle

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että yrityksien luottoluokituksia arvioiva Bisnode lähetti meille seuraavanlaiset terveiset:

Onnittelumme! L-Energy Oy kuuluu hyvään AA-luottoluokkaan.

Vahva viime vuosi nosti yrityksemme arvostettuun AA-luottoluokkaan, johon kuuluu vain n. 12 % maamme yrityksistä.

Vuosi 2019 on alkanut mallikkaasti ja emmeköhän me jo ensi vuonna saavuta korkeimman AAA-luokituksen. Sitä kohti teemme hartia voimin töitä kelloon katsomatta.

Practise what you preach!

L-Energy Oy:llä vahva alkuvuosi 2019

Uudet edustukset ja kasvava asiakaskunta boostaa myyntiä!

Yrityksemme alkuvuosi on ollut erittäin vahva ja myyntimäärät hurjassa + 90% kasvussa. Uudet edustuksemme mm. Omron, Oral-B, Remington ja Braun ovat siivittäneet tuloskasvua.

Pian julkaistava rakastetun Muumi tuoteperheen upea käsintehty keraaminen New Nordic pienlaitesarja jatkaa kasvupotentiaalia ja skandinavian tason yhteistyösopimus merkittävän vähittäismyyntiketjun kanssa luo kirkkaat näkymät loppuvuodelle.

Kuvahaun tulos haulle uutuuksia thumb up

Markkinajohtaja Omronin tuotteet nyt meiltä!

Omron on lääkinnällisten ja itsehoitolaitteiden johtava valmistaja ja maailman arvostetuin tuotemerkki tällä saralla (Global Home Appliance Market Comprehensive Survey 2016).

Kauttamme saat nyt lääketieteen ammattilaisten suosittelemat kotikäyttöön suunnitellut luotettavat verenpainemittarit sekä TENS teknologiaa hyödyntävän huippu-suositun E3 Intense kivunlievittäjän.

Tilaa nämä arvokkaan terveytesi seurantaan ja hallintaan suunnitellut laitteet nyt verkkokaupastamme: Omron – terveytesi parhaaksi

Tarjontamme laajenee 2019 useilla A-luokan tuotemerkeillä

Olemme solmineet mittavan yhteistyösopimuksen Eurooppalaisen jakelijan kanssa, jonka ansiosta laaja valikoimamme täydentyy useilla A-luokan brandeilla ja huippu-tuotteilla.

Uusia tuotemerkkejämme ovat mm. globaalisti arvostetut Omron, Braun, Philips, Remington ja Oral-B. Vastaamme näin asiakkaidemme pyyntöön tuoda Euroopasta tarjolle laadukkaiden tuotemerkkien kampanjaeriä nopeasti, edullisesti ja luotettavasti.

Huippu-suosittu Maxcom MM715BB matkapuhelin SOS-turvarannekkeella nyt suurimmista Prismoista!

Lisäturvaa lähimmäisesi arkeen tuo huippu-suosittu Maxcom MM715BB-matkapuhelin SOS-turvarannekkeella!

Maxcom-puhelimet lisäävät erityisesti yksinasuvan vanhuksen turvallisuutta, sillä tarvittaessa yhdellä SOS-napin painalluksella puhelin aktivoi SOS-hätäpuhelun maksimissaan viiteen (5) käyttäjän ennaltaohjelmoimaan numeroon. Puhelin lähettää avunpyyntöviestin sekä kytkee handsfree-kaiuttimen automaattisesti päälle puheluun vastattaessa. Näin toinen osapuoli kuulee apua tarvitsevan äänen, vaikka puhelin olisi lipsahtanut käsien ulottumattomiin.

Maxcom MM715BB huippumallin vesitiivis turvaranneke mahdollistaa avunhälytyksen vaikkapa suihkussa – itse puhelimen ei tarvitse olla näköetäisyydellä.

Tutustu tuotteeseen verkkokaupassamme Maxcom MM715BB tai hae omasi lähimmästä Prismasta (HUOM! Tarkista saatavuus erikseen, sillä valikoimat vaihtelevat myymälöittäin)

Maailman suurin esittää…legendaarinen SHARP nyt Suomessa!

Olemme ylpeitä saadessamme edustaa legendaarista Japanilaista Sharp tuotemerkkiä Suomessa!

Maailman suurin sopimuselektroniikan valmistaja FoxConn (liikevaihto 139 miljardia USD 2015) hankki enemmistön Sharp konsernista ja haluaa nostaa brandin uuteen kukoistukseen yhdistämällä oman valtavan tieto/taitonsa, teknologiset innovaatiot ja globaalisti arvostetun legendaarisen tuotemerkin.

Suomeen tuotava mallisto kattaa aluksi laadukkaat led-televisiot upea soundisella Harman/Kardon äänimaailmalla, tehokkaat 25.2V varsi-imurit, mikroaaltouunit sekä laajan valikoiman uusia audiotuotteita.

Sharp julkaisee kesällä 2018 maailman ensimmäisen 8K led-television sekä uniikeilla innovatiivisilla ominaisuuksilla varustetun mobiili malliston.

Stay tuned…

Maxcom Kotiruutu – maailman selkein älypuhelin on nyt täällä!

 

Tuntuuko sinusta, että älypuhelimien näyttökuvakkeet ja nrot ovat liian pieniä ja niitä on hankala käsitellä? Ei hätää…apu on nyt lähellä, sillä Maxcom Kotiruutu älypuhelin mallisto kirkkailla suurilla 5″- 5,5″ näytöillä ja maailman helpoimmalla Kotiruutu valikolla on nyt Suomessa!

  

Maxcom Kotiruutu valikon valtavat eri värein merkityt kuvakkeet ja todella suuret nrot tekevät älypuhelimen käytön todella helpoksi. Sinä itse päätät mitä toiminne kuvakkeita haluat päänäytölle esim. Puhelut, Whatsapp, Viestit ja Kamera. Kotiruutu puhelimia voit käyttää halutessasi myös normaalilla android valikolla.

Ainutlaatuisessa huippuominaisuuksilla varustetussa mallistossa on myös esim. yksin asuvan vanhuksen turvallisuutta parantava SOS-turvakuvake, jota painamalla puhelin lähettää avunpyyntö viestin sekä soittaa hätäpuhelun max. 5:lle käyttäjän ennalta asettamalle henkilölle vaikkapa naapurille, ystävälle, lapselle tms. Puhelin ilmoittaa myös avunpyyntö viestin vastaanottajalle apua tarvitsevan sijainnin GPS kartta toiminteen avulla, jolloin apu on helppo ja nopea lähettää juuri oikeaan paikkaan.

Huippumallin MS553 kirkkaalta suurelta 5,5″ näytöltä on mukava katsella myös lastenlasten kuvia tai vaikka surffailla internetissä. Muita huippuominaisuuksia ovat mm. sormenjälkitunnistin, tehokas prosessori, Android 7.0 käyttöjärjestelmä sekä tehokas 3300 mAh Li-Ion akku.

Tutustu mallistoon verkkokaupassamme www.kaupanpäälle.fi tai riennä lähimpään palvelevaan kotimaiseen Tekniset liikkeeseen.

Maxcom Kotiruutu – järkivalinta!

 

Yrityksellemme “Lowest Credit Risk” sertifikaatti 2016!

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa saaneemme amerikkalaisen globaalisti arvostetun luotto – ja markkinatietotalo Dun & Bradstreetin myöntämän Lowest Credit Risk- sertifikaatin, joka on vankka osoitus tekemisemme laadusta ja tinkimättömästä “Practise what you preach” toimintamallistamme.

Lowest Credit Risk –sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksemme kanssa on kestävällä pohjalla.

Tästä vakaalta pohjalta on hyvä jatkaa lisäarvon tuottamista nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

Kiitos Suomen kansa – omia ollaan!

Uusittu www.kaupanpäälle.fi verkkokauppamme on nyt avattu – avoinna 24/7/365!

downloadNyt voit tilata edustamiemme brandien tuotteet kätevästi uudistetusta verkkokaupastamme www.kaupanpäälle.fi.

Sieltä löydät niin uusimmat viihde-elektroniikan uutuudet kuin health care malliston terveystuotteetkin sulassa sovussa valmiina heti toimitettavaksi – postikuluitta luonnollisesti.

Käy ihmeessä tutustumassa valtavaan valikoimaamme: kaupanpäälle verkkokauppa on käytössäsi 24/7 läpi vuoden.