Maxcom Kotiruutu – maailman selkein älypuhelin on nyt täällä!

 

Tuntuuko sinusta, että älypuhelimien näyttökuvakkeet ja nrot ovat liian pieniä ja niitä on hankala käsitellä? Ei hätää…apu on nyt lähellä, sillä Maxcom Kotiruutu älypuhelin mallisto kirkkailla suurilla 5″- 5,5″ näytöillä ja maailman helpoimmalla Kotiruutu valikolla on nyt Suomessa!

  

Maxcom Kotiruutu valikon valtavat eri värein merkityt kuvakkeet ja todella suuret nrot tekevät älypuhelimen käytön todella helpoksi. Sinä itse päätät mitä toiminne kuvakkeita haluat päänäytölle esim. Puhelut, Whatsapp, Viestit ja Kamera. Kotiruutu puhelimia voit käyttää halutessasi myös normaalilla android valikolla.

Ainutlaatuisessa huippuominaisuuksilla varustetussa mallistossa on myös esim. yksin asuvan vanhuksen turvallisuutta parantava SOS-turvakuvake, jota painamalla puhelin lähettää avunpyyntö viestin sekä soittaa hätäpuhelun max. 5:lle käyttäjän ennalta asettamalle henkilölle vaikkapa naapurille, ystävälle, lapselle tms. Puhelin ilmoittaa myös avunpyyntö viestin vastaanottajalle apua tarvitsevan sijainnin GPS kartta toiminteen avulla, jolloin apu on helppo ja nopea lähettää juuri oikeaan paikkaan.

Huippumallin MS553 kirkkaalta suurelta 5,5″ näytöltä on mukava katsella myös lastenlasten kuvia tai vaikka surffailla internetissä. Muita huippuominaisuuksia ovat mm. sormenjälkitunnistin, tehokas prosessori, Android 7.0 käyttöjärjestelmä sekä tehokas 3300 mAh Li-Ion akku.

Tutustu mallistoon verkkokaupassamme www.kaupanpäälle.fi tai riennä lähimpään palvelevaan kotimaiseen Tekniset liikkeeseen.

Maxcom Kotiruutu – järkivalinta!