Maailman suurin esittää…legendaarinen SHARP nyt Suomessa!

Olemme ylpeitä saadessamme edustaa legendaarista Japanilaista Sharp tuotemerkkiä Suomessa!

Maailman suurin sopimuselektroniikan valmistaja FoxConn (liikevaihto 139 miljardia USD 2015) hankki enemmistön Sharp konsernista ja haluaa nostaa brandin uuteen kukoistukseen yhdistämällä oman valtavan tieto/taitonsa, teknologiset innovaatiot ja globaalisti arvostetun legendaarisen tuotemerkin.

Suomeen tuotava mallisto kattaa aluksi laadukkaat led-televisiot upea soundisella Harman/Kardon äänimaailmalla, tehokkaat 25.2V varsi-imurit, mikroaaltouunit sekä laajan valikoiman uusia audiotuotteita.

Sharp julkaisee kesällä 2018 maailman ensimmäisen 8K led-television sekä uniikeilla innovatiivisilla ominaisuuksilla varustetun mobiili malliston.

Stay tuned…