Etusivu

L-ENERGY OY

L-Energy Oy on dynaaminen ja luotettava maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava yritys, jonka globaalisti arvostetut edustukset Omron, Oral-B, AEG, Sharp, Melissa, VEHO, Maxcom sekä Clatronic ovat merkkinä toimintamme laadukkuudesta. Tuoreimpana edustuksenamme voimme ylpeänä esitellä rakastetun Muumi brandin upeat keraamiset vedenkeittimet sekä leivänpaahtimet.

Yrityksemme perustajien reilun 20 vuoden kokemus menestyksekkäästä kansainvälisestä tukkukaupasta ja A-luokan tuotemerkkien markkinoinnista ovat vakaan ja pitkäjänteisen yhteistyön peruskivet. Arvostamme ja palvelemme yhtälailla pienempiä yrittäjävetoisia asiakkaitamme, kuin suuria keskusliikeorganisaatioitakin.

Globaalisti arvostettu Bisnode nosti yrityksemme 2019 vahvaan AA-luottoluokitus sarjaan, johon kuuluu vain n. 12% suomalaisista yrityksistä.

Pääkonttorimme keskeinen sijainti lähes Helsingin keskustassa ja käytössämme olevat n. 5000 m2 varastotilat takaavat yhteistyön sujuvuuden ja tavoitettavuuden vuoden ympäri.

Practise what you preach - mentaliteetti ohjaa toimintaamme nyt ja jatkossa.

Voit tilata tuotteitamme helposti ja nopeasti myös verkkokaupastamme www.kaupanpaalle.fi ja klikkaa haluamasi tuote itsellesi - postikuluitta tottakai!

Tervetuloa luotettavan dynaamisen yhteistyökumppanin partneriksi!