L-Energy Oy

L-ENERGY OY

L-Energy Oy on dynaaminen ja luotettava maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava yritys, jonka globaalisti arvostetut edustukset Muumi, Omron, Oral-B, Sharp, Melissa, VEHO, Maxcom, Bomann sekä 11/2019 Saksan arvostetuimmaksi brandiksi valittu Clatronic (Focus Money-julkaisu) ovat merkkinä toimintamme laadukkuudesta.
Yrityksemme perustajien reilun 25 vuoden kokemus menestyksekkäästä kansainvälisestä tukkukaupasta ja A-luokan tuotemerkkien markkinoinnista ovat vakaan ja pitkäjänteisen yhteistyön peruskivet. Arvostamme ja palvelemme yhtälailla pienempiä yrittäjävetoisia asiakkaitamme, kuin suuria keskusliike organisaatioitakin.
Globaalisti arvostettu Bisnode nosti yrityksemme 2020 vahvaan AA-luottoluokitus sarjaan, johon kuuluu vain n. 12% suomalaisista yrityksistä. Myös Suomen Asiakastieto Oy myönsi yrityksellemme Suomen Vahvimmat -sertifikaatin 2020. Kauppalehti puolestaan myönsi Menestyjät 2020 sekä Kasvuyritys 2020 sertifikaatit.
                                                  Pääkonttorimme keskeinen sijainti lähes Helsingin keskustassa ja käytössämme olevat n. 5000 m2 varastotilat takaavat yhteistyön sujuvuuden ja tavoitettavuuden vuoden ympäri.
Practise what you preach - mentaliteetti ohjaa toimintaamme nyt ja jatkossa.
Voit tilata tuotteitamme helposti ja nopeasti myös verkkokaupastamme www.kaupanpaalle.fi ja klikkaa haluamasi tuote itsellesi - postikuluitta tottakai!
Tervetuloa luotettavan dynaamisen yhteistyökumppanin partneriksi!
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail