L-Energy Oy

L-ENERGY OY

L-Energy Oy on dynaaminen ja luotettava maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava yritys, jonka globaalisti arvostetut edustukset Muumi, Omron, Oral-B, AEG, Sharp, Melissa, VEHO, Maxcom sekä 11/2019 Saksan arvostetuimmaksi brandiksi valittu Clatronic (Focus Money-julkaisu) ovat merkkinä toimintamme laadukkuudesta. Tuoreimpana edustuksenamme voimme ylpeänä esitellä maailman suurimman tietokone valmistaja Lenovon uudet viihde-elektroniikka tuotteet, design 2 in 1 robotti-imurit sekä älykellot.
Yrityksemme perustajien reilun 25 vuoden kokemus menestyksekkäästä kansainvälisestä tukkukaupasta ja A-luokan tuotemerkkien markkinoinnista ovat vakaan ja pitkäjänteisen yhteistyön peruskivet. Arvostamme ja palvelemme yhtälailla pienempiä yrittäjävetoisia asiakkaitamme, kuin suuria keskusliike organisaatioitakin.
Globaalisti arvostettu Bisnode nosti yrityksemme 2019 vahvaan AA-luottoluokitus sarjaan, johon kuuluu vain n. 12% suomalaisista yrityksistä. Myös Suomen Asiakastieto Oy myönsi yrityksellemme Suomen Vahvimmat -sertfikaatin 2019.
Pääkonttorimme keskeinen sijainti lähes Helsingin keskustassa ja käytössämme olevat n. 5000 m2 varastotilat takaavat yhteistyön sujuvuuden ja tavoitettavuuden vuoden ympäri.
Practise what you preach - mentaliteetti ohjaa toimintaamme nyt ja jatkossa.
Voit tilata tuotteitamme helposti ja nopeasti myös verkkokaupastamme www.kaupanpaalle.fi ja klikkaa haluamasi tuote itsellesi - postikuluitta tottakai!
Tervetuloa luotettavan dynaamisen yhteistyökumppanin partneriksi!